PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PSD-IȘTII ȚIN CU DINȚII DE COMPANIA DE APĂ – VIDEO

PSD-IȘTII ȚIN CU DINȚII DE COMPANIA DE APĂ – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Compania de Apa pare a fi o mina de aur pentru actuala putere social-democrata a judetului Dambovita. Spunem asta deoarece liderii social-democrati damboviteni nu au luat nicio masura impotriva  celor pe care i-au uns sefi la Compania de Apa sau a celor pe care i-au desemnat sa faca parte din Consiliul de Administratie al societatii. PSD este singurul partid care pare a fi multumit de actuala conducere a Companiei, inclusiv de membrii Consiliului de Administratie, care livreaza apa cu fecale abonatilor.

Liberalii au fost primii care au reactionat in cazul apei infestate de la Aninoasa, furnizata zile la rand de Compania de Apa Targoviste Dambovita. Singurul reprezentant al PNL Dambovita in Consiliul de Administratie, Alexandru Mariutan, a demisionat la putin timp dupa declansarea scandalului. Liberalii au dovedit ca nu vor sa fie partasi la incompetenta celor care conduc Compania de Apa Targoviste Dambovita. de asemenea, au solicitat si demisiile tuturor celorlalti conducatori ai Companiei, directori si membri ai Consiliului de Administratie.

Nici democrat-liberalii nu au ramas insensibili la necazul abatut asupra locuitorilor din Aninoasa. Biroul Permanent Judetean al PDL Dâmbovița a decis sa initieze demersurile necesare pentru demiterea in bloc a Consiliului de Administratie si a conducerii executive a Companiei de Apa. Totodata, democrat-liberalii au luat masuri si impotriva propriilor reprezentanti in Consiliul de Administratie.

,,Biroul Permanent Județean al PDL Dâmbovița a decis retragerea sprijinului politic pentru reprezentanții PDL Târgoviște din Consiliul de Administrație al Companiei de Apă, respectiv Tomiță Ciulei și Eduard Florentin Hack.’’

PDL Dâmbovița

O reactie de acest gen au avut si conservatorii. Printr-un comunicat de presa, presedintele PC Dambovita, deputatul Georgica Dumitru, solicita demisiile tuturor celor din conducerea Companiei de Apa Targoviste, inclusiv a lui Ninel Gheorghe Cimpoaca, membru in Consiliul de Adminsitratie, propus de conservatorii de damboviteni.  

            ,,Ca urmare a situaţiei deosebit de grave înregistrate în comuna Aninoasa, privind potabilitatea apei, cu consecinţe dintre cele mai nedorite asupra sănătăţii localnicilor, solicităm demisiile tuturor reprezentanţilor conducerii Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa. ‘’          

Președinte PC Dâmbovița,

Deputat Georgică DUMITRU

Singurii carora nu le ,,pute’’ apa cu fecale de la Aninoasa sunt social-democratii. Spre deosebire de ceilalti actori de pe scena politica locala, PSD-istii exclud varianta indepartarii celor care se fac vinovati de imbolnavirea sutelor de locuitori ai Aninoasei, copii si adulti. In opinia purtatorului de cuvant al PSD Dambovita, luarea unor masuri impotriva vinovatilor nu are nicio importanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe