PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PSD VREA PRIMĂRIA – VIDEO

PSD VREA PRIMĂRIA – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Social-democratii damboviteni se pregatesc sa preia primaria municipiului Targoviste. potrivit liderilor judetenei ai acestei formatiuni politice este o chestiune de zile pana cand prefectul va semna decizia de constatare a incetarii mandatului primarului Gabriel Boriga. Aceiasi lideri spun admit ca sanse mari de a prelua prerogativele de primar le are Cristian Stan.
Se pare ca zvonurile care au tot circulat in ultima perioada de vreme cu privire la numele celui care il va inlocui pe Gabriel Boriga la primaria Targoviste au fost adevarate. La fel de adevarat ar fi si faptul ca in urmatoarele zile prefectul va semna ordinul de constatare a incetarii mandatului actualului edil, ca urmare a condamnarii la trei ani de inchisoare cu suspendare. Din acel moment, lupta pentru ocuparea scaunului de primar va fi deschisa. In prima faza, prerogativele de primar vor fi preluate de unul dintre viceprimari. Cele mai multe voci spun ca cele mai mari sanse le are Cristian Stan, liderul grupului de consilieri municipali ai PSD, care ar urma sa fie ales viceprimar in locul colegului sau de partid, Eugen Patrascu. Ar mai fi posibil, spun liderii PSD Dambovita, ca Patrascu sa ramana in continuare viceprimar si sa continue activitatea lui Gabriel Boriga. Aceasta ultima varianta ar fi posibila, dar nu si credibila, cel putin asa spun surse social-democrate. Cu siguranta se va face asa cum va spune seriful social-democratilor dambovitenilor, din al caror cuvant putini PSD-isti indraznesc sa iasa.
In cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate, in cursa electorala, ar putea intra mai multi reprezentanti ai PSD Dambovita. potrivit conducerii organizatiei judetene candidati foarte buni ar putea fi parlamentarii Leonardo Badea si Ionut Savoiu, dar si Cristian Stan sau Andrei Plumb. Desi a fost pronuntat si numele deputatului Radu Popa, este mai greu de crezut ca acesta va accepta o astfel de provocare. Cu siguranta timpul le va rezolva pe toate si, la momentul oportun, candidatul PSD va fi ori Cristi Stan, ori Andrei Plumb. Vom trai si vom vedea… daca am avut dreptate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe