RABIN „DĂ-I, IUBIRE, DĂ-I!” ȘI IUBITA LUI S-AU FĂCUT DIN NOU DE RÂSUL LUMII

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Rabin și Elena au devenit „vedetele” Pucioasei, în luna mai a anului trecut, când celebrul Rabin a filmat cu telefonul mobil scene înfiorătoare, cu iubita sa, în timp ce bătea cu bestialitate o altă fată. Imaginile , aici: http://www.mditv.ro/imagini-infioratoare-doua-adolescente-se-bat-violent-in-parcul-din-pucioasa/

Acum, cei doi au reușit performanța de a apărea pe primele pagini ale ziarelor dâmbovițene, după ce polițiștii din Pucioasa i-au rețiunt pentru că ar fi furat farfurii, unelte și bani din magazine, case și autoturisme. Magistrații nu i-au arestat preventiv, însă au decis ca cei doi tineri să fie cercetați penal sub control judicar pe o perioadă de 60 de zile. Ca o ironie a sorții, Rabin posta anul trecut , pe pagina sa de facebook, un mesaj pentru un tânăr suspectat că fura din magazinele din Pucioasa. ” Huoo, rușine să-i fie! Să se ducă la muncă, nu la furat!”


Iată că Rabin n-a ținut nici măcar el cont de acest sfat. Acum a intrat din nou în atenția polițiștilor petru că ar fi furat din magazine…farfurii.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri