PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RAMAN FARA LOCURILE DE MUNCA

RAMAN FARA LOCURILE DE MUNCA

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Mai mult de jumatate din angajatii de la Garda Financiara Dambovita sunt pe punctul de a-si piarde locul de munca o data cu reorganizarea ANAF. Este vorba despre cei noua angajati, trecuti de varsta de 50 de ani, care nu-si arata disponibilitatea de a se muta in Alexandria, acolo unde va functiona noul sediu regional al Directiei Generale Antifrauda.

Au trecut cele doua saptamani in care angajatii de la Garda Finaciara Dambovita aveau termen sa primeasca previzele de concediere si nimic nu s-a intamplat. Functioneaza in continuare in aceeasi formula si sunt mai atenti ca oricand la gandul ca orice scapare poate devei un bun prilej de frauda pentru cei care urmaresc sa incalce legea. In plus, pentru angajati tensiunea se prelungeste, in conditiile in care urmeaza o perioada de examene, iar multi dintre ei, desi lucreaza in sistem de o viata, se simt nevoiti sa renunte de buna voie. Asta in conditiile in care au familii si copii pe care nu-I pot lasa in judet si ei sa se mute la Alexandria, acolo unde va functiona nou sediu regional al Directiei Generale Antifrauda.

O data cu reorganizarea ANAF va fi infiintarea si Directia Generala Antifrauda Fiscala. In aceste conditii, Garda Financiara Dambovita va fi desfiintata, iar angajatii vor avea prosibilitatea sa lucreze in noua structura judeteana, dupa ce vor trece de testari. Problema pentru multi dintre ei o reprezinta distanta. Daca vor sa-si pastreze locul de munca sunt nevoiti sa se mute la Alexandria, in Teleorman, unde va functiona sediul regional al Directiei Generale Antifrauda. La Garda Financiara Dambovita mai sunt 17 angajati, dintre care 14 comisari.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe