PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RĂSFĂȚATE CU FLORI ȘI CADOURI – VIDEO

RĂSFĂȚATE CU FLORI ȘI CADOURI – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

A inceput goana dupa cadouri de 8 martie. Pe ultima suta de metri barbatii au dat iama in magazine si in locurile special amenajate pentru astfel de ocazii sa cumpere flori si cadouri pentru persoanele dragi. In centrul atentiei sunt, bineinteles, reprezentantele sexului frumos. De 8 martie mamele, dar si sotiile vor fi rasfatate. Domnii au iesit la cumparaturi si spera sa isi surprinda intr-un mod placut familiile.

Mircea Soreanu este un dambovitean care spera sa le faca o surpriza placuta persoanelor dragi. A cumparat flori si cadouri pentru sotie, nurori, surori, dar si nepoate. Reprezentantele sexului frumos merita toata atentia in aceasta perioada, spune barbatul.

 Comerciantii s-au intrecut care mai de care in oferte de cadouri pentru acesta zi speciala. La mare cautare sunt florile, tablourile cu mesaje personalizate de ziua mamei sau sotiei, pernitele, dar si alte obiecte artizanale create special pentru aceasta ocazie. Domnii spera ca prin micile atentii sa isi surprinda intr-un mod cat mai placut familiile.

 

 

ECHIPA: Valentin Popescu / Raducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe