PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RĂZBOI ÎN SĂNĂTATE – VIDEO

RĂZBOI ÎN SĂNĂTATE – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Greva generală din sănătate aprinde spiritele

 

Greva generala in sanatate, pe 28 noiembrie. Sindicalisti sunt mai hotarati ca niciodata sa demareze greva generala. Supararea lor a plecat de la anuntul facut de reprezentantii Guvernului ca nu au bani pentru a creste salariile din sistemul medical. Mai mult, declaratia lui Eugen Nicolaescu conform careia greva este exagerata si iresponsabila fata de cetateni, a starnit nemultumirea  sindicalistilor, acestia cerand demisia ministrului.

 

Angajatii din sistemul sanitar vor intra din 28 noiembrie in greva generala pe termen nelimitat, dupa cum sustin reprezentantii Federatiei Sanitas. Anagajatii din sanatate sunt hotarati sa recurga la acest gest pentru a trezi la realitate executivul. In ciuda tensiunilor existente, sindicalisti se arata dispusi sa se aseze din nou la masa negocierilor.

 

Protestatarii arata acuzator asupra minstrului Eugen Nicolaescu, spunand ca este dezinteresat de tot ceea ce se intampla in Sanatate. Drept urmare ii cer acestuia sa demisioneze din Guvern.

 

Totodata acestia solicita o discutie cu premierul Victor Ponta.

 

 

 

Ilona Rotaru

Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe