PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „RĂZBOI” ÎNTRE VECINI

„RĂZBOI” ÎNTRE VECINI

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Certurile dintre puținii localnici din satul dâmbovițean Potlogeni Deal, par a fi un război fără sfârșit. După ce familiile Gheorghe și Doncea și-au acuzat vecinii de agresivitate, acum familia Bituleanu este cea care arată cu degetul către vecini. Oamenii dezmint toate acuzațiile care li se aduc și povestesc că, de fapt, este un proces în curs pentru violențele la care au fost supuși de vecinii lor, despre care spun că au făcut acuzații nefondate.
Aceste acuzaţii sunt dezminţite de familia Bituleanu, care l-a rândul său, arată cu degetul către vecini, ca fiind agresivi.
Femeia neagă şi că are acasă pistol cu bile sau sabie, aşa cum au spus vecinii. De asemenea, neagă şi că a ţinut legătura cu cel care a făcut puţul familiei Gheorghe, deşi este rudă cu bărbatul în cauză.
În Potlogeni Deal, jignirile, certurile şi ameninţările par a fi la ordinea zilei între vecini.
Plângerile la poliţie au fost făcute de ambele părţi, iar autorităţile vor fi cele care vor restabili liniştea la Potlogeni Deal.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe