PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RAZIE DE AMPLOARE – VIDEO

RAZIE DE AMPLOARE – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Razie de maploare in Ploiesti! Peste 100 de politisti, zeci de jandarmi si mascati au impanzit principalele artere din municipiul Ploiesti,intr-o actiune care a vizat siguranta civica. Oamenii legii au verificat localurile din oras,au oprit zeci de conducatori auto,au dat amenzi si au retinut mai multe permise de conducere si certificate de inmatriculare.
Politistii,mascatii si jandarmii au iesit in strada la miezul noptii si au oprit toti soferii care treceau prin zona. Controlul de rutina de la centura de siguranta pana la valabilitatea actelor a scos la iveala multe nereguli. Politistii au aplicat zeci de amenzi si pe latura economica .
Au fost confiscate bunuri în valoare de 110.000 lei, respectiv 300 de sticle de whisky,150 de sticle de vodcă,100 de sticle de șampanie. Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 40000 de lei.Au fost legitimate 735 de persoane, controlate 390 de autovehicule și au fost verificate patru societăți comerciale.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe