PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Reabilitare scolara amanata – VIDEO

Reabilitare scolara amanata – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

De inceput a inceput la toate nivelele dar, in continuare, problemele mai vechi persista. Este vorba de scoala, ce, in Dambovita, din punct de vedere al infrastructurii, continua sa dea batai de cap. Elevi, parinti, profesori dar si autoritati au, in egala masura, acelasi tip de explicatie, cand vine vorba de reabilitarea cladirilor: totul se rezuma la bani. In judet exista unitati de invatamant ce ar avea avea nevoie urgenta de bani dar deocamdata sumele nu sunt disponibile.

 

 

 

 

Fara programe cu finantare european dar cu sperante de a primi bani de statul roman. Aceasta este situatia pentru mai multe unitati de invatamant ce ar trebui sa fie reabilitate. Unele chiar mai au nevoie de sume mici pentru a termina reabilitarea, demarata cu ceva vreme in urma, dar speranta de a obtine sumele necesare de la administratia judeteana sau de la ministerul de resort, sunt reduse, lucru recunoscut chiar de presedintele CJ Dambovita.

 

Nevoiele cele mai stringente sunt pentru un numar de sapte unitati de invatamnt dambovitene intro lista de prioritati identificata de conducerea CJ dambovita. Acestea a r fi

 

Multe alte scoli din judet au nevoie deasemnea de reabilitare dar aceste nevoi nu sunt la fel de stringente, cel putin nu din perspectiva topului prezentat de CJ Dambovita.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe