PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RECLAMAȚII… TRĂZNITE – VIDEO

RECLAMAȚII… TRĂZNITE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Pensionarii spun lucruri traznite! A demonstrat-o ultima intalnire a reprezentantilor persoanelor varstnice din Targoviste cu autoritatile. Dupa ce au fost dezbatute subiecte aprinse, cum ar fi pretul prea mare al apei, unii au venit cu propuneri sau reclamatii, ce pot fi considerate cel putin bizare. Va oferim doua exemple: parcarile institutiilor publice sa fie date organizatiilor de pensionari, sa scoata un ban in plus pentru activitatile lor…culturale, iar politistii locali sa traga masinile pe dreapta si sa mai mearga si pe jos.
Varstnicii din Targoviste au reusit sa aduca zambetul pe fetele autoritatilor locale. In cadrul unei intalniri organizata la Prefectura Dambvoita, unii dintre ei au venit cu propuneri tragi-comice. De exemplu, un reprezentant al pensionarilor a pus ochii pe parcarile institutiilor publice. El vrea sa fie administrate de varstnici, pentru ca si ei au nevoie de bani pentru activitati…culturale.
Un alt reprezentant al pensionarilor s-a aratat deranjat de faptul ca politistii locali merg cu autospecialele prin oras si i-a parat autoritatilor targovistene. El ar vrea ca echipajele sa lase masinile si sa mearga pe jos.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe