PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RECORD DE ABSENŢE – VIDEO

RECORD DE ABSENŢE – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Elevii damboviteni au obtinut un nou record…negativ! Scolarii au reusit sa adune peste un milion si jumatate de absente numai in cel de-al doilea semestru al acestui an. Daca unii dintre ei au reusit sa-si motiveze absentele, cei care nu au putut sa ofere o explicatie plauzibila pentru faptul ca au tras chiulul, au fost exmatriculati. Multi dintre acestia  „au cazut prada” actiunilor desfasurate de scoala si politie in Dambovita pentru ca au schimbat orele de curs cu educatia prin jocuri de noroc si uniforma pe tinuta de bar.

Avalansă de absente in semestrul al doilea al anului şcolar 2012 – 2013 în judeţul Dâmboviţa! Numarul elevilor damboviteni care au spus “pas” cursurilor uimeste din nou. Au fost inregistrate peste un milion si jumatate de absente, dintre care doar 600.000 au fost motivate. Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa cele mai multe absenţe se înregistrează în liceele tehnologice din Târgovişte, dar şi din alte oraşe ale judetului.

Plictisiti de ore dar pusi pe distractie scolarii au ignorat regulamentele de ordine interioara si au fost exmatriculati pe capete din cauza acumulării unui număr mare de absenţe. Cele mai dese cazuri de exmatriculări s-au inregistrat la clasele a XI a şi a XII a. Un exemplu în acest sens este liceul tehnologic Spiru Haret

Chiulangii care nu au reusit sa colectioneze numar record de absente au scapat de exmatriculare, dar s-au ales cu alocatiile suspendate sau micsoate din cauza absenteismului.

Reporter : Cătălina Sandu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe