PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RECORD DE INFRACȚIUNI LA MAJORAT A FURAT O MAȘINĂ, A CONDUS-O FĂRĂ PERMIS, A FĂCUT ACCIDENT ȘI A FUGIT

RECORD DE INFRACȚIUNI LA MAJORAT A FURAT O MAȘINĂ, A CONDUS-O FĂRĂ PERMIS, A FĂCUT ACCIDENT ȘI A FUGIT

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Tânărul de 18 ani din Izvoarele, județul Dâmbovița, a fost reținut pentru 24 de ore de
polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgovișt. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Din cercetări a reieșit că, la data de 18 octombrie tânărul ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Târgoviște, lăsat neasigurat, ulterior a fost implicat într-un accident de circulație, pe raza localității Geangoești, în care mașina s-a răsturnat și atât el cât și pasagerul din mașină au fost răniți.
Tânărul ar fi condus autoturismul sustras, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar după producerea evenimentului rutier ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. A doua zi, pasagerul rănit s-a prezentat la Spitalul Județean Târgoviște cu răni și a povestit ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe