PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RELU, O LECȚIE DE VIAȚĂ

RELU, O LECȚIE DE VIAȚĂ

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

De câte ori în viață ați spus EU NU MAI POT. De câte ori ați dat înapoi la cea mai mică provocare, la primul eșec, sau v-a doborât chiar și cea mai mică nereușită? De câte ori ați renunțat? De tot atâtea ori, Relu, o mână de om, un copil greu încercat de soartă, cu probleme adevărate, s-a ridicat și a mers mai departe. Chiar și într-un picior. Tabara Magicamp de anul acesta de la Brănești a debutat la începutul verii, iar poveștile celor care ajung aici îți taie respirația.
El este Relu. Are șase ani, un zâmbet timid și o voință de fier. A învățat lecții dure de la o vârstă fragedă. Și-a petrecut o parte din copilărie pe patul de spital, a pierdut o ființă dragă, a rămas fără un picior, a învățat din nou să meargă, și-a învins temerile și din această vară este copilul magic din Magicamp.
De cele mai multe ori renunțăm la primul obstacol, ne temem de orice, alegem să spunem NU POT pentru că este mai ușor așa. Dar ce simțim noi oameni mari privind aceste imagini? Relu e, probabil, cea mai puternică lecție de viață. De la un copil pentru, probabil, orice om mare.
Relu este motivația familie de a merge mai departe. Relu este lecția de viață pentru copiii de vâsta lui. Relu este un munte de curaj.
În tabăra Magicamp de anul acesta vor ajunge sute de copii, copii cu afecțiuni oncologice, micuți care au pierdut pe cineva drag, care au suferit arsuri, copii care vor gusta din nou copilăria. Lor li se alătură sute de voluntari. Poveștile sunt uimitoare, motivația este incredibilă, iar copiii uită pentru o perioada de probleme, de tratamente si trăiesc clipe magice. Povestea MAGICAMP merge mai departe, iar acești copii au nevoie de sprijin. Fiecare dintre noi poate învăța ceva și fiecare dintre noi poate ajuta. Donațiile sunt binevenite. Puteți participa donând pentru tabăra de la Brănești, pentru pachetele lunare pentru copii MAGICBOX, sau pentru a le oferi o vacanță micuților MAGICTICKET. ( imagine: Sorin Florea )

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe