PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REPETENTI LA CAPITOLUL IGIENA DENTARA

REPETENTI LA CAPITOLUL IGIENA DENTARA

de Mditv
10 vizualizări

Ca Romania este corigenta la capitolul igiena dentara nu este o noutate. Nivelul scazut de trai sau teama de a merge la stomatolog sunt doar doua dintre cauze. Cariile dentare fac ravagii atat in randul copiilor cat si al adultilor. Multi se prezinta tarziu la medic, si de cele mai multe ori o fac atunci cand nu mai pot suporta durerea. In cazurile grave, implantul dentar ramane singura solutie.

Realizarea unui implant dentar este una dintre solutiile de tratament pe care medicul dentist vi le poate indica atunci cand lipsesc unul sau mai multi dinti care au fost deja extrasi sau care nu mai pot fi tratati si vor trebui extrasi. Ca si dintele natural implantul este inserat in osul maxilarului.Un os sanatos poate sustine un implant dentar.Pentru cei care au ignorat sanatatea orala si care au ajuns in ultima faza la dentist este o solutie avantajoasa.

Este rezistent si imbunatateste masticatia, insa este costisitor. In functie de materialul folosit, titan sau zirconiu, dar si de manopera si complicatiile existente costul variaza intre 400 si chiar 1000 sau 2000 de euro.
Mai multe informatii despre preturi si avantaje in cazul implanturilor dentare aflati duminica intr-o noua editie a emisiunii Incepand de astazi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe