PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Restricții de circulație pe Calea București

Restricții de circulație pe Calea București

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Primăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că, în perioada 2 – 4 noiembrie 2023 (zilele de joi, vineri și sâmbătă), pe str. Calea București, inclusiv în sensul giratoriu situat la intersecția cu str. Petru Cercel (zona Rompetrol), vor fi instituite restricții temporare de circulație, pentru realizarea unor ample lucrări de reabilitare și modernizare.

Recomandăm șoferilor să evite zona menționată, pe cât este posibil.

Precizăm că, pentru mașinile mici care vin dinspre București, există varianta ocolirii prin cartierul Matei Voievod (străzile Legumelor, Grădinari – cu ieșire în str. Calea Ploiești), iar pentru șoferii care vin dinspre Petru Cercel, există variantă ocolitoare (înainte de benzinărie) prin strada Miron Costin, cu ieșire în Ion Neculce, din cartierul Prepeleac, arteră ce oferă posibilitatea evitării zonei în care se lucrează.

Pentru traficul greu există variante ocolitoare prin localitatea Valea Voievozilor și pe străzile Aleea Sinaia și Aleea Mănăstirea Dealu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe