PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REȚEA DE PROSTITUȚIE, DESTRUCTURATĂ

REȚEA DE PROSTITUȚIE, DESTRUCTURATĂ

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Racolau fete tinere, le promiteau că se vor îmbogăți peste noapte și apoi câștigau bani de pe urma lor. Fetele ofereau plăceri bărbaților contra cost. În acest scop mai mulți suspecți vizați de perchezițiile polițiștilor prahoveni au închiriat de-a lungul timpului imobile în Ploiești, Brașov, Pitești, București, Cluj și Timisoara. Unele tinere erau trimise la prostituție în Marea Britanie. De la locațiile vizate, oamenii legii au ridicat peste 2000 de euro și 30.000 de lei, un pistol și un autoturism. 28 de persoane au fost audiate.
Timp de aproape jumătate de an polițiștii au filat o rețea de proxenetism care acționa în mai multe județe din țară. 3 descinderi au avut loc în municipiul București, 4 în județul Prahova (câte două în Ploiești și Poiana Câmpina), două în județul Giurgiu (comuna Valea Dragului) și una în municipiul Brașov. Din anchetă a reieșit că o parte din persoanele bănuite închiriau diverse locații din țară (Ploiești, Brașov, Pitești, București, Cluj, Timișoara), unde plasau temporar femei în vederea practicării prostituției. Locațiile erau schimbate fracvent, prostituatele desfășurându-și activitatea câte o săptămână sau două, după care plecau în alt județ. Alte două persoane sunt bănuite pentru că ar fi pus la dispoziția proxeneților, contra unor sume de bani, cu titlu de chirie, spații în diferite imobile, înlesnind astfel activitatea infracțională. Persoanele din București sunt bănuite că ar fi trimis femei și în Marea Britanie, pentru a practica prostituția. De la locațiile unde au avut loc perchezițiile, polițiștii au ridicat sume de bani (30.000 de lei și 2.000 de euro), telefoane mobile și un pistol tip airsoft (nesupus autorizării). De asemenea, au ridicat și un autoturism. 28 de persoane au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor, iar nouă dintre suspecți au fost reținuți.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe