PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REȚINUȚI DUPĂ SCANDALUL DE LA FAST-FOOD

REȚINUȚI DUPĂ SCANDALUL DE LA FAST-FOOD

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

 

După scandalul monstru de la un fast-food din Târgoviște, de duminică seara, doi tineri au fost reținuți și au ajuns în fața procurorilor. Chiar dacă nimeni nu a depus plângere după bătaie, polițiștii s-au autosesizat, iar suspecții au fost duși la Parchet, cu propunere de arestare preventivă. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care va pot afecta emoțional.

Surse neoficiale spun că scandalul de la fast-food ar fi fost, de fapt, o reglare de conturi. Unul dintre tinerii atacați ar fi ajuns la spital cu o tăietură în zona capului. Inițial, nimeni nu a dorit să depună plângere, însă poliția a aflat de incident și s-a autosesizat. Doi suspecţi au fost reţinuţi şi duşi în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Unul dintre suspecţi a fost tăcut când a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, însă, celălalt s-a manifestat agresiv verbal şi faţă de jurnalişti.

La parchet au ajuns şi iubitele celor doi suspecţi, precum şi mama unuia dintre ei.

Anchetatorii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru a stabili vinovăția celor implicați. Suspecţii sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe