REVOLTĂ ÎNTR-O COMUNĂ DIN DÂMBOVIȚA. VEZI AICI CE FACE POȘTAȘUL CU BANII OAMENILOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un poștaș din Dâmbovița s-a transformat în vânzător de felicitări și integrame. Localnicii îl acuză că le oprește bani din pensii, ajutoare sociale, dar și alocații în schimbul a diferite obiecte care nu le sunt de folos bătrânilor. Aceștia spun că ar folosi banii pentru pâine, nu pentru hârtii, însă, susţin ei, bărbatul îi obligă să le cumpere.
În fiecare lună, localnicii din Vârfuri primesc pensiile, alocaţiile, ajutorul de şomaj şi alte venituri la pachet cu ziare, integrame sau felicitări. Nu este opţiunea lor să primească acele hârtii, spun bătrâni, ci aşa trebuie, conform spuselor poştaşului din sat. Poştaşul îi nemulţumeşte pe mai mulţi localnici, iar cea mai mare problemă este că oamenii nu îşi primesc corespondenţa la domiciliu. Poştaşul se apără şi spune că trebuie să vândă ziarele şi felicitările, care vin de la Bucureşti, nu de la el de acasă.
Cetăţenii au făcut o sesizare şi la Poşta Română şi aşteaptă să se ia măsuri în acest caz. Spun că nu vor să piardă bani din pensii pe fiecare lună, pentru că, pentru ei şi un leu contează foarte mult. Fără el nu îşi pot lua o pâine.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri