PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REVOLTAȚI PE COMPANIA DE APA!

REVOLTAȚI PE COMPANIA DE APA!

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Targovistenii care si-au montat apometre in exteriorul apartamentelor sunt revoltati! Noua conducere a Companiei de Apa Targoviste a anuntat ca sistemele trebuie reverificate si avizate, poate chiar inlocuite, ceea ce va insemna ca oamenii vor trebui sa scoata alti bani din buzunare. Targovistenii care se afla in aceasta situatie refuza sa plateasca un leu in plus. Oamenii spun ca s-au saturat sa plateasca mult pentru o apa proasta. Mai mult, unii au fost obligati sa suporte, din propriile buzunare, pagubele produse de hotii de apometre.

Satui de facturile uriase la apa, acesti targovisteni au platit cateva sute de lei pentru a-si monta apometre in exteriorul apartamentelor. In acest mod, nu au mai fost obligati sa plateasca pierderile de apa, care le dublau facturile. Cand credeau ca investitia s-a amortizat, s-au trezit cu o alta problema. Hotii le-au furat apometrele, iar ei au fost nevoiti sa suporte paguba. Pusi in situatia de a scoate alti bani din buzunare, pentru ca noua conducere a Companiei de Apa Targoviste a hotarat ca apometrele montate in exteriorul apartamentelor, trebuie reverificate sau chiar inlocuite, oamenii s-au revoltat. Unii prefera sa ramana fara apa, decat sa mai plateasca vreun leu in plus.

Targovistenii nu pot sa inteleaga de ce au nevoie acum de un aviz din partea Companiei, in conditiile in care instalatia a fost facuta de firme autorizate, care au primit acord de functionare din partea aceleiasi companii.

Suparati, oamenii ii acuza pe reprezentantii Companiei de Apa Targoviste ca au cautat o noua metoda de a-i taxa suplimentar. Mai mult, unii sustin ca la mijloc sunt interese financiare. Firmele care se vor ocupa de  noile lucrari vor trebui sa primeasca aviz din partea companiei. Sunt voci care sustin ca reprezentanti ai institutiei si-au infiintat deja astfel de firme.

Targovistenii spun ca nu vor accepta in niciun caz sa plateasca alti bani pentru apometrele montate deja in exteriorul apartamentelor. Unii prefera sa ramana fara apa, altii ameninta ca vor merge in instanta.

ECHIPA: Madalina Zabava /  Radu Constantinescu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe