PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RIMĂRIA, PROIECTE ARE – VIDEO

RIMĂRIA, PROIECTE ARE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Alexandria se pregateste sa devina o adevarata metropola, cu scoli moderne, parcari subterane si supraterane, blocuri noi, cartiere rehabilitate, parcuri de distractie, pista de biciclete, zona pietonala si un centru multifuntional pentru tineri. Cel putin, asa declara primarul Alexandriei care a anuntat ca municipalitatea a pregatit un portofoliu de proiecte in valoare de aproape 600 de milioane de lei.
Cel mai ambitios obiectiv amintit de edil este cel referitor la realizarea unui Proiect Integrat de Dezvoltare Urbana a carui valoare este estimata la aproximativ 40 de milioane de euro. Aici ar intra, realizarea unui pasaj subteran, reabilitarea pietonalului, realizarea unui Centru multifunctional pentru tineri, o parcare, reabilitarea a doua cartiere si o pista pentru biciclete. Evident, banii ar urma să vina de la Uniunea Eeuropeana, in urma depunerii proiectelor si numai in urma declarării lor drept eligibile. Municipalitatea spera ca fondurile destinate acestui obiectiv sa ajunga in bugetul Alexandriei. Singura problemă de lamurit ar ramane ,eventual, daca alexandrenii vor avea una sau doua parcari subterane :
” În cadrul pasajului subteran avem și parcare subterană. Nu e clar dacă vom face două parcări subterane, una sub Direcția Finanțelor Publice și una sub Casa de Cultură sau doar una singură. Această esplanadă va schimba fața orașului”, a declarat primarul Dragusin.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe