PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ROMÂNIA A INTRAT ÎN VALUL PATRU

ROMÂNIA A INTRAT ÎN VALUL PATRU

de Andrei Oprescu
294 vizualizări

Valeriu Gheorghiță a confirmat în cadrul conferinței de presă faptul că suntem în valul patru al pandemiei, iar varianta Delta a virusului este pe cale să devină dominantă. Marți au fost înregistrate 782 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În regiunea Sud-Muntenia, statistica arată:

STATISTICĂ SUD-MUNTENIA

Argeș-7 cazuri noi

Călărași -12 cazuri noi

Dâmbovița-13 cazuri noi

Giurgiu-7 cazuri noi

Ialomița-5 cazuri noi

Ilfov-39 cazuri noi

Prahova-22 cazuri noi

Teleorman-17 cazuri noi

Vaccinarea este singura soluție, susțin autoritățile. În acest moment sunt disponibile patru variante de vaccin în România: Pfizer, Johnson&Johnson, Astra Zeneca si Moderna. Sunt disponibile centre de vaccinare atât în mediul public și privat, în spitale și la medicii de familie.

Administrarea celei de-a treia doze de vaccin împotriva COVID-19 ar urma să înceapă în România cel mai târziu la începutul lunii octombrie, a spus medicul Valeriu Gheorghiță. Administrarea celei de-a treia doze va începe cu personalul medical și persoanele din categorii vulnerabile. Apoi vor fi eligibili și cei din alte categorii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe