PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ LA DĂRMĂNEȘTI

S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ LA DĂRMĂNEȘTI

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

S-a dat startul oficial al sărbătorilor de iarnă la Dărmănești. Pentru a marca Ziua Națională a României a fost organizată o paradă, s-au depus coroane de flori la mormântul eroilor și primăria a oferit tuturor celor prezenți la manifestări o porție de fasole. Copiii au așteptat cu nerăbdare aprinderea bradului de Crăciun și au pregătit o serbare.
Tinerii, dar și cei mai în vârstă au marcat așa cum se cuvine Centenarul la Dărmănești. Sute de persoane au luat parte la manifestările din centrul comunei. De la primărie parada formată din autorități, reprezentanți ai Crucii Roșii, ai poliției și trupelor de intervenții și acțiuni speciale și localnici s-a îndreptat către Monumentul Eroilor, unde s-au depus coroane și preoții au ținut o slujbă.
Parada a revenit apoi la primărie unde copiii de la Școala din Dărmănești au pregătit o mică serbare. Cel mai așteptat moment a fost aprinderea bradului de Crăciun.
La finalul evenimentului nu a lipsit nici tradiționala fasole cu cârnați oferită tuturor celor prezenți.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe