PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A SCHIMBAT VICELE – VIDEO

S-A SCHIMBAT VICELE – VIDEO

de admin
7 vizualizări

La sfarsitul saptamanii trecute, Consiliul Local Slobozia a votat pentru demiterea din functie a viceprimarului liberal Cezar Zamfir. Hotararea a fost adoptata cu o majoritate de 11 voturi. inlocuitorul lui Cezar Zamfir in functia de viceprimar al muncipiului Slobozia va fi consilierul PP-DD Gabriel Mușat.
Cei 9 consilieri PSD din cadrul Consiliului Local Slobozia, sprijiniți de cei 2 consilieri PP-DD, au votat pentru demiterea viceprimarului PNL Cezar Zamfir. Decizia, au susținut în plenul ședinței consilierii PSD, «a fost accelerată de atitudinea viceprimarului PNL din ultimele zile față de colegii lui din Consiliul Local». Votul a fost secret, iar cei 11 consilieri prezenți au votat în unanimitate pentru demiterea lui Cezar Zamfir. Imediat după validarea votului, primarul Alexandru Stoica a declarat ca:
,,Domnul fost viceprimar Zamfir s-a strîns acolo, a coagulat Dreapta și a cimentat-o pînă a sfărîmat-o! Cel mai grav e însă faptul că, aducîndu-ne niște acuzații, s-a autoacuzat! Ne-a jignit și pe noi, și Consiliul Local! A povestit cum vrea el să revitalizeze direcțiile, comisiile, Consiliul Local, să le pună la dispoziția cetățenilor… Cred că nu e întreg la cap! Toate acestea au fost și în subordinea lui. Cine l-a împiedicat să le pună la dispoziția cetățeanului? La Sărbătorile Sloboziei, de exemplu, care ar fi trebuit să fie coordonate de el, făcea scenarii apocaliptice despre cum să acapareze Consiliul Local. Ne-a jignit pe toți, și chiar și pe cetățeni… Prin urmare, am procedat în consecință. Nu putem să lucrăm cu un om care e inconsecvent.’’
Potrivit edilului, locul viceprimarului Cezar Zamfir va fi ocupat de Gabriel Mușat, unul dintre cei doi consilieri PP-DD din cadrul Consiliului Local Slobozia. «De acum încolo, vom lucra cu domnul Mușat!» a subliniat primarul Alexandru Stoica.

Sursa: www.independentonline.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe