PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-AU CERTAT ÎN STRĂINĂTATE ȘI S-AU RĂZBUNAT ÎN ȚARĂ

S-AU CERTAT ÎN STRĂINĂTATE ȘI S-AU RĂZBUNAT ÎN ȚARĂ

de Andrei Oprescu
964 vizualizări

Doi bărbați din Argeș și-au atacat un vecin cu care avuseseră un conflict în străinătate. La întoarcerea în țară, l-au bătut și i-au distrus autoutilitara.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvărșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violențe, și au reținut doi bărbați, de 32 și de 36 de ani.
Din cercetări s-a stabilit că în dimineața zilei de 25 septembrie, în timp ce se aflau pe raza localității Coșești, cei doi ar fi produs distrugeri la o autoutilitară și ar fi agresat fizic pe un consătean de 25 de ani, pe fondul unei stări conflictuale anterioare petrecută în afara țării.
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe