PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-AU GRABIT …SPRE MOARTE! – VIDEO

S-AU GRABIT …SPRE MOARTE! – VIDEO

de Andrei Oprescu
61 vizualizări

Sfarsit tragic pentru doi soferi vitezomani din Dambovita. Ambii, un barbat 42 de ani si o femeie de 33 ani, isi conduceau masinile cu viteza foarte mare pe un drum judetean. Unul dintre ei a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens ciocnindu-se frontal cu autoturismul care rula din sens opus. Acele vitezometrelor s-au blocat la viteze enorme: 170 de kilometri pe ora  la un autoturism si 110 kilometri pe ora la celalat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi soferi.

 

Tragedia s-a produs in judetul Dambovita, pe drumul judetean 711 la iesirea din localitatea Bilciuresti. Impactul a fost atat de puternic incat masinile s-au transformat in doua mormane de fiare. Cei doi soferi erau singuri in masini. Medicii care au ajuns la fata locului au transformat strada intr-un spital mobil.

Zeci de minute au depus eforturi uriase pentru a-i readuce la viata pe cei doi, insa totul a fost in zadar.

Rudele mortilor n-au putut accepta ca cei doi s-au stins din viata si-au preluat operatiunea de salvare.

Martorii spun ca o defectiune la una din rotile autoturismului condus de fata ar fi produs accidentul.

 

Insa acele vitezometrelor indica viteze care sunt mult peste limita legala. Politistii incearca acum sa gaseasca vinovatul.

 

Din cauza accidentului drumul a fost blocat mai bine de 2 ore.

 

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe