PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-AU SĂTURAT DE PROMISIUNILE POLITICIENILOR – VIDEO

S-AU SĂTURAT DE PROMISIUNILE POLITICIENILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Parerea dambovitenilor conteaza! Timp de o ora, in direct la MDI Tv, in cadrul emisiunii Politica Strazii, mai multi targovisteni au incercat sa traga un semnal de alarma fata de nepasarea autoritatilor si de legile proaste din tara noastra! Oamenii au discutat fata in fata cu moderatorii Sorin Diaconescu si Sebastian Dragan si au punctat clar diferitele probleme care ii nemultumesc. Chiar si pe ploaie, oamenii au venit in fata primariei Targoviste, locul unde s-a desfasurat emisiunea si au asistat in direct la dezbatere. Sute de persoane au completat taloane si s-au inscris in cursa pentru castigarea zecilor de premii puse la bataie de MDI Tv.

 

Dan Popescu este un tanar targovistean care a reclamat in emisiunea “ Politica Strazii ” lipsa de perspective pe piata muncii din Romania. Acesta considera ca fiecare tanar trebuie sa studieze si sa lucreze ceea ce il reprezinta, insa chiar si in aceste conditii nu are garantia ca va reusi deoarece adolescentii nu sunt sprijiniti de autoritati. Student in Bucuresti, Dan a observat ca tinerii sunt neglijati in majoritatea proiectelor parlamentarilor.

 

Cauza tinerilor a fost sustinuta si de ceilalalti invitati in emisiune. Oamenii se intreaba unde sunt locurile de munca promise in campania electorala. Georgeta Chircu detine o pensie infima de handicap de cativa ani de zile si traieste la limita supravietuirii. Femeia nu a avut posibilitatea sa se angajeze niciodata. De fiecare data cand si-a cautat un loc de munca, patronii au refuzat-o deoarece sufera de miopie forte. Ani de-a randul a trebuit sa indure in tacere amarul, insa acum a avut sansa sa isi spuna necazul, in direct la MDI Tv si nadajduieste ca va fi auzita de autoritati.  (40)

 

Campania Mdi Tv prin care se incearca sensibilizarea autoritatilor la strigatul de durere al cetatenilor este abia la inceput. Ecoul oamenilor poate fi auzit si in zilele urmatoare. In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Vineri 13 septembrie si luni 16 septembrie ne gasiti in Piata Mihai Viteazul din Targoviste, iar marti si miercuri, pe 17 si 18 septembrie in fata Salii Polivalente din Targoviste. Caravana MDI se va muta apoi si in Fieni, Pucioasa, Gaesti, Moreni, Racari, Titu si Voinesti.

 

 

Valentin Popescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe