PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂ VINĂ BANII! – VIDEO

SĂ VINĂ BANII! – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Au castigat, prin neprezentare! Protestul in fata Consiliului Judetean Dambovita, anuntat de cei 100 de angajati ai Centrului pentru Reabilitarea Persoanelor cu Handicap de la Tuicani, nu a mai avut loc. Angajatii nu au renuntat la sporurile pe care le au de primit, ci au hotarat sa amane protestul penrtu ca au fost chemati maine la negocieri. Se pare ca tulburarile sociale nu dadeau bine, chiar in ziua in care Targovistea era vizitata de mai marii de la Bucuresti, asa ca autoritatile au decis sa le faca pe plac celor 100 de angajati, evitand astfel pichetul.
Cei 100 de angajati ai Centrului pentru Recuperarea persoanelor cu handicap de la Tuicani incearca de la inceputul acestui an sa obtina doua sporuri, la care spun ei, au dreptul prin lege, respectiv cel de 100% pentru munca prestata in zilele de sarbatoare legala si cel de 30%, specific activitatii. Au facut greva generala, au semnat un contract colectiv de munca, dar tot nu si-au primit banii. Au deschis si un proces in instanta, dar spera ca totul sa se rezolve in urma negocierilor ce vor avea loc vineri, cu reprezentantii Consiliului Judetean Dâmbovita.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=CyHtgEag4fs

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe