PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALARIZARE UNITARĂ ŞI LA BĂLENI

SALARIZARE UNITARĂ ŞI LA BĂLENI

de Andrei Oprescu
94 vizualizări

 

Angajaţii primăriei Băleni au intrat, în sfârşit, spun ei, în rândul funcţionarilor publici, în ceea ce priveşte remuneraţia. Prin aplicarea legii salarizarii unitare, aceştia au primit mai mulţi bani pentru munca prestată în folosul cetăţenilor. Acum spun că sunt multumiţi şi că îşi vor face treaba cu mai multă tragere de inimă.

Prin hotărâre de consiliu local, angajaţii primăriei comunei Băleni au primit salarii mai mari, în funcţie de postul ocupat. Salarizarea unitară s-a făcut în funcţie de anumite criterii.

Reprezentanţii administraţiei locale spun că prin salarizarea unitară s-a făcut dreptate, pentru că înainte salarizarea la Băleni era deficitară faţă de alte localităţi învecinate, precum comuna Bucşani.

Acum, salariile sunt decente, spun angajaţii, care nu mai au nicio scuză în rezolvarea problemelor cetăţeneşti. Munca le este plătită pe măsură.

Şi primarului i-a crescut salariul şi nu se teme să-l facă public.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe