PRIMA PAGINĂ » SALVARE, ÎNAINTE DE TOATE

SALVARE, ÎNAINTE DE TOATE

de admin
4 vizualizări

Din pretendentă la promovare, cum au anunțat șefii în vara lui 2012, Chindia a ajuns cu un picior în Liga a III-a, în cel mai slab sezon de la reînființarea clubului. Fotbaliștii de la Târgoviște sunt conștienți de situația delicată în care se află echipa și se consideră principalii vinovați pentru rezultatele slabe din acest campionat. Căpitan al roș-albaștrilor în absența lui Sorin Rădoi, Verdeș are încredere că el și colegii vor salva Chindia de retrogradare.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/T0RU–nWc-0?fs=1″ vars=”ytid=T0RU–nWc-0&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6770″ /]

 Și la Chindia e incertitudine după ce proiectul gândit de Gică Popescu împreună cu autoritățile locale în 2010 a intrat într-un real impas. Mulți dintre jucători ar putea părăsi clubul dacă vor interveni schimbări în structura asociaților.

 Bobi Verdeș nu va juca vineri cu Dinamo II. Atacantul a suferit o întindere și va fi refăcut abia pentru meciul cu Buftea, de vinerea viitoare. Nici Șerban, suspendat, nu va evolua contra câinilor mici.

 Ionuț Marin/ Eduard Găiseanu

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe