PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALVATĂ DE JANDARMI -VIDEO

SALVATĂ DE JANDARMI -VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

O turista de 64 de ani a fost nevoita sa apeleze la jandarmii montani pentru a o salva. Femeia se aventurase pe un traseu dificil fara echipament adecvat, a alunecat si si-a fracturat piciorul. Nu si-a mai putut continua drumul si a sunat dupa ajutoare. Jandarmii si salvamontistii au intervenit imediat si au transportat-o cu o targa pana in zona Zanoaga, de unde a fost preluata de o ambulanta.

In urma unei solicitari telefonice prin numarul unic de urgenta 112, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publica Montan Zanoaga a intervenit cu  lucratori din cadrul servicului Salvamont Dambovita, in zona Cheile Zanoagei din Masivul Montan Bucegi pentru a acorda sprijin unei turiste care, in timp ce se deplasa pe traseul montan Cheile Zanoagei-Scropoasa, neavand un echipament adecvat, a alunecat fracturandu-si membrul inferior stang. In urma interventiei jandarmilor montani impreună cu salvamontistii, femeii in varsta de 64 ani, din municipiul Ploiești i s-au acordat masurile de prim-ajutor fiind transportata in siguranta pana la Zanoaga, de unde a fost preluatade o ambulanta si condusa la Spitalul Orasenesc Pucioasa.

Turistii aflati in dificultate in zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu incredere numărul de telefon 0749058037 sau numarul unic de urgenta “112” pentru a obtine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

Echipa: Mihai Eremia

 

http://youtu.be/yUHar22XLNE

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe