PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALVATĂ DIN CALEA UNUI TORENT

SALVATĂ DIN CALEA UNUI TORENT

de Mditv
115 vizualizări

O turistă din Australia, care plecase de la cabana Caraiman către Bușteni, pe un traseu, a fost salvată din calea unui torent. Femeia a fost întoarsă din drum după ce șeful Salvamont Bușteni a observat un torent periculos, care a distrus mai multe porțiuni ale traseului.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc a observat vineri un torent periculos pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi. Acesta a și filamt fenomenul. În acelaşi timp, o turistă din Australia tocmai pleca de la cabana Caraiman către Buşteni, pe traseu, însă Haiduc a întors-o din drum. Turista şi-a petrecut noaptea la refugiul Salvamont şi a doua zi a coborât în siguranţă în staţiune. Torentul a provocat mai multe pagube pe traseul montan, mai multe porţiuni fiind distruse.

GHEORGHE HAIDUC, ȘEF SALVAMONT BUȘTENI

„Eram pe Jepii Mici, împreună cu încă cineva. La un moment dat ne-am oprit întrucât în dreapta era un torent! Am aşteptat şi atunci a venit acest torent mare, pe care l-am filmat. Nimeni nu a păţit nimic! Aşa ceva nu am mai văzut niciodată! Foarte mare şi puternic”.

A declarat Gheorghe Haiduc pentru mediafax.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe