PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘANTAJATĂ DE AMANT

ȘANTAJATĂ DE AMANT

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

UPDATE: A. PETRE, bărbatul de 36 de ani, suspectat de șantaj, lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:O tânără în vârstă de 19 ani,din Vulcana Băi ar fi fost șantajată și bătută de iubitul de care vroia să se despartă. Polițiștii din cadrul  Poliției Orașului Pucioasa efectuează cercetări asupra lui A. Petre în vârstă de 36 de ani din Vulcana Băi. Acesta este acuzat acum de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și santaj. Se pare că bărbatul deținea mai multe fotografii indecente cu tânăra, amenințând-o că le va face publice dacă îl va părăsi. O altă persoană a fost cea care a anunțat  Poliția, îngrozită fiind de scenele la care era supusă victima.

Atât partea vătămată cât și bărbatul bănuit de comiterea faptelor au fost conduși la sediul Poliției Orașului Pucioasa pentru audieri. Victima va fi condusă la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru examinare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe