Șapte cetățeni vietnamezi, ascunși printre lăzi cu fructe

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Mai mulți cetățeni vietnamezi au fost găsiți ascunși printre lăzile cu fructe aflate într-un microbuz. Aceștia au urcat în microbuz în Grecia și voiau să ajungă în Germania.
În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz marca Iveco, înmatriculat în Grecia, un cetăţean grec, în vârstă de 47 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, fructe din Grecia pentru o societate din România.
La verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat, în partea din față a vehiculului, un compartiment special amenajat, realizat din paleți, peste care erau puse mai multe lăzi cu fructe.
În urma controlului amănunţit, în compartimentul special creat, au fost descoperiţi ascunşi șapte cetăţeni străini, cinci bărbaţi și două femei, care nu deţineau documente de identitate.
La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele șapte persoane sunt cetățeni din Vietnam, cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani. Aceştia au declarat că au fost ascunşi în mijlocul de transport în Grecia, de un conațional ale cărui date de identitate nu le cunosc, cu intenția de a ajunge în Germania.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor vietnamezi, iar conform Protocolului comun româno-bulgar, șoferul, persoanele și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri