PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂRBĂTOARE LA DRAGODANA

SĂRBĂTOARE LA DRAGODANA

de Andrei Oprescu
28 vizualizări

Sărbătoare la Dragodana. De Ziua Comunei, pe 19 mai, localnicii vor avea parte de un maraton de spectacole. Pe scena amenajată la stadionul din Picior de munte vor urca ansambluri folclorice, vor avea loc reprezentații de karate, vor fi premiați olimpicii din localitate, iar seara se va încheia cu un concert incendiar.
Localnicii din Dragodana se pregătesc să îmbrace straie de sărbătoare. Pe 19 mai sunt invitați să participe la evenimentul dedicat Zilei Comunei. Toate manifestările vor fi organizate la Stadionul din Picior de Munte. Ziua va începe cu prezentarea Clubului Impact, va fi urmată de momentul premierii olimpicilor din localitate, a cuplurilor longevive, dar și acordarea de biciclete elevilor de la clasa pregătitoare. Ansambluri folclorice din toate zonele vor urca pe scenă pentru un spectacol extraordinar. Pentru iubitorii de sport vor fi prezentate demonstrații de karate. După-amiaza încep concertele. Pe scenă vor urca Niculina Stoican, Anca Neacșu, Violeta Constantin. Două tinere talente Sebi David și Bianca Ștefan vor încânta publicul. Seara se va încheia cu un foc de artificii. Se va asigura și transportul localnicilor din satele comunei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe