PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂRBĂTOARE MARE LA VALEA LUNGĂ

SĂRBĂTOARE MARE LA VALEA LUNGĂ

de Andrei Oprescu
97 vizualizări

A fost sărbătoare mare în comuna dâmboviţeană Valea Lungă! Localncii au petrecut până-n zori de Ziua Comunei. Primarul Emil Negru le-a pregătit un spectacol de excepţie cu invitaţi de renume perecum Simona Dinescu, Creola Stanciu şi ciocârlia cântecului popular românesc, Maria Ciobanu.

Mii de oamenii au participat luni, la Ziua comunei dâmboviţene Valea Lungă. Primarul Emil Negru le-a pregătit localnicilor un spectacol deosebit cu invitaţi de renume. Localnicii s-au distrat de minune şi au petrecut toată ziua. Cel mai impresionant moment a fost când pe scenă a urcat indrăgita interpretă de muzică populară, Maria Ciobanu, ciocârlia cântecului popular românesc. Petrecăreţii s-au distrat până noatea târziu si pe acordurile muzicii moderne. Edilul Emil Negru a ţinut să puncteze şi câteva dintre proiectele intreprinse în localitate.Edilul a punctat şi proiectele de viitor şi a venit cu veşti bune pentru localnici. Ministerul Dezvoltării a alocat în jur de 73 de miliarde de lei vechi pentru extinderea cu 19 kilometri a reţelei de gaze. În satul Cricov se va construi un nou dispensar medical,  iar gradiniţa din Criccov şi Căminul Cultural de la Gorgota vor fi reabilitate. În plus, se asteapată cum finalizarea unui proiect prin Consiliul Judeţean pentru executarea a 30 de kilometrii de canalizare şi a unei staţii de epurare în valoare de 6 milioane de euro. Petrecerea la Valea Lungă s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe