PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂRBĂTORI ÎN CABANELE VÂNĂTOREȘTI

SĂRBĂTORI ÎN CABANELE VÂNĂTOREȘTI

de Andrei Oprescu
24 vizualizări

Pensiunile și hotelurile au și anul acesta concurență serioasă de sărbători. Asta pentru că Direcțiile Silvică din Regiunea Sud –Muntenia închiriează cabane de Crăciun și Revelion, iar prețurile sunt avantajoase. Cabanele vânătorești situate departe de agitația orașului, în natură, dar dotate și complet utilate atrag tot mai mulți turiști de la an la an.
Amplasate în inima pădurilor, în locuri cu o priveliște deosebită, cabanele vânătorești sunt la mare căutare printre turiștii care vor să aibă parte de sărbători liniștite, într-o atmosferă specială, fără să scoată prea mulți bani din buzunare. Deși mai este o lună până la Crăciun, Direcțiile Silvice din țară au început să facă oferte, iar clienții nu întârzie să apară. Dotarile dar și locația acestora fac mare concurență pensiunilor. În județul Dâmbovița toate cabanele puse la dispoziție, au fost deja rezervate. Cabanele dispun de camere, bucătării, terenuri de sport, grătar și spații pentru servit masa de sărbători. Dintre toate cea care atrage cel mai mult turiști este cabana de la Zimbrăria Bucșani. Aici numărul vizitatorilor crește de la an la an, iar autoritățile iau în calcul și viitoare investiții.
În județul Argeș mai este disponibilă doar o singură cabană, Bahna, care poate fi închiriată de Crăciun pentru trei nopți cu 3000 de lei. În județul Giurgiu mai este disponibilă doar o singură cabană Fântâna cu Nuc, atât pentru Crăciun cât și pentru Revelion.
În județul Prahova au fost deja rezervate. Toate cabanele sunt dotate cu bucătării utilate, în care turiştii îşi pot organiza singuri mesele festive de Crăciun sau Revelion.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe