PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL CU ÎMPUȘCĂTURI ÎN CIMITIRUL DE LA MORENI

SCANDAL CU ÎMPUȘCĂTURI ÎN CIMITIRUL DE LA MORENI

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Astazi, 6 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de către un preot cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta cimitirului din Moreni, a fost agresat verbal de două persoane.
Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care au fost identificate persoanele descrise de reclamant, doi bărbați, tată și fiu.
În timp ce încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, a agresat pe unul dintre polițiști.
Acestia au avut un comportament agresiv, au refuzat să se legitimeze și să fie conduși la sediul poliției.
Agentul de poliție a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a cauza victime sau pagube materiale.
La fața locului, s-au deplasat și alte echipaje, banuiții au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Moreni pentru audieri.
Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.
În prezent, aceștia se afla la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe