PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL, DUPĂ CRIMA DE LA DUMBRAVA

SCANDAL, DUPĂ CRIMA DE LA DUMBRAVA

de Andrei Oprescu
98 vizualizări

Victima, Cătălin Andrei, un tânăr de 22 de ani, tată a doi copii (de doi ani, respectiv cinci luni) a murit după ce a fost înjunghiat de un prieten de 19 ani, cu care a avut un conflict la o petrecere. Totul s-a petrecut pe 3 ianuarie. Chiar dacă a fost reținut de polițiști, agresorul nu a fost arestat. Decizia instanței, de a-l cerceta sub control judiciar pe principalul suspect în cazul crimei din satul Cornul de Sus, comuna Dumbrava, a stârnit revoltă, dar și teamă printre apropiații și familia tânărului în vârstă de 22 de ani a cărui viață a fost curmată. În ziua înmormântării, zeci de localnici au protestat în stradă.

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că Tribunalul Prahova care a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a principalului suspect. Mai mult, aceștia susțin că se tem ca nu cumva crima să fie mușamalizată.

Drama s-a petrecut duminică noaptea, în comuna prahoveană Dumbrava. O petrecere la care participau mai mulți tineri s-a încheiat cu un scandal . Din nefericire, conflictul a degenerate. Unul dintre participanți a încercat să fugă, dar a fost alergat de alți patru bărbați. A fost prins, bătut zdravăn și apoi înjunghiat. Chiar dacă a supraviețuit atacului, victim de 22 de ani a intrat în stop cardio-respirator și a murit în drum spre spital. Crima s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool, spun anchetatorii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe