PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL LA ÎNMORMÂNTAREA FETIȚEI UCISĂ PE TRECEREA PENTRU PIETONI!

SCANDAL LA ÎNMORMÂNTAREA FETIȚEI UCISĂ PE TRECEREA PENTRU PIETONI!

de Andrei Oprescu
2211 vizualizări

Scandalul a avut loc pe strada Petru Cercel. Apropiatii copilei au rabufnit dupa ce politistii le-au interzis sa intre cu cortegiul funerar pe strada unde locuieste soferul din vina caruia a pierit fata de 13 ani.

‘”Având în vedere manifestările desfășurate în contextul cortegiului funerar, organizat pentru victima unui accident rutier, produs la data de 7 iulie a.c., în municipiul Târgoviște și soldat cu decesul unei minore, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

În acest context, având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.

În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.” transmite IPJ Dâmbovița

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe