PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL LA O BIJUTERIE DIN TÂRGOVIȘTE. CLIENȚII SE TEM CĂ AURUL ADUS LA REPARAT A DISPĂRUT

SCANDAL LA O BIJUTERIE DIN TÂRGOVIȘTE. CLIENȚII SE TEM CĂ AURUL ADUS LA REPARAT A DISPĂRUT

de Andrei Oprescu
417 vizualizări

Scandal la o bijuterie din Târgoviște. Mai multi clienți care au venit să-și recupereze podoabele din aur aduse la reparat s-au trezit că nu le mai pot primi înapoi. Oamenii au cerut explicații administratorului, însă scuzele primite nu i-au convins. Ba mai mult, se tem că aurul lor a dispărut. Unii au de recuperat bijuterii și de o lună de zile și în fiecare zi sunt purtați pe drumuri. O femeie a depus plângere la poliție și în cauză se fac cercetări pentru înșelăciune.
Bijuteria din Târgoviște funcționează de zeci de ani și clienții spun că au mai avut unele întârzieri atunci când au adus inele sau brățări la reparat, însă niciodată nu s-a întâmplat să nu mai primească aurul înapoi. Acum zeci de persoane sunt purtate de drumuri zilnic și mereu primesc scuze în loc să le fie date bijuteriile. Bonurile eliberate au expirat de mult. Această femeie are de recuperat aur de o lună de zile.
În această situație sunt mai mulți clienți ai bijuteriei. Sătui să mai stea pe la ușă și să fie tărăgănate lucrările, dar și cu teama că este posibil ca aurul lor să fi dispărut, și-au cerut bijuteriile înapoi. Răspunsul a fost însă că nu se poate.
Administratorul bijuteriei susține că există o explicație pentru întârzierile mari și că nu poate înapoia nici măcar un inel până când procesul de curățare nu este finalizat, dar momentan lipsesc substanțele.
Această doamnă a venit să repare bijuteriile, însă când a aflat ce li se întâmplă altor clienți a renunțat la idee.
În cauză s-a făcut o sesizare la poliție. O femeie de 60 de ani din Sălcioara a depus plângere după ce pe data de 27 martie a adus la reparat 20 de grame de aur și ulterior bijutierul i-a comunicat date nereale despre stadiul lucrării și nu i-a înapoiat bijuteriile. Polițiștii au deschis dosar penal și se efectuează cercetări pentru înșelăciune.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe