PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL LA STÂNĂ! UN CIOBAN A AJUNS LA SPITAL CU GÂTUL TĂIAT – VIDEO!

SCANDAL LA STÂNĂ! UN CIOBAN A AJUNS LA SPITAL CU GÂTUL TĂIAT – VIDEO!

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Scandal monstru la o stână din localitatea dâmbovițeană Slobozia Moară. Un cioban de 38 de ani s-a tăiat la gât cu un ciob, pentru că șeful lui nu vroia să-i dea bani ca să-și răsfețe iubita. Ciobanul amorezat amenința de mai mult timp că-și ia viața, însă nimeni nu l-a luat în serios. Noaptea trecută a trecut la fapte. I-a cerut șefului său 16000 de lei și pentru că nu a primit niciun leu, s-a tăiat cu un ciob la gât.

Proprietarul stânei a fost cel care i-a salvat viața. L-a văzut cânt și-a crestat gâtul și l-a imobilizat până au venit forțele de ordine și medicii. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean din Târgoviște, unde a primit îngrijiri medicale. Ciobanul le-a spus polițiștilor că patronal său a fost cel care l-a tăiat la gât.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe și trebuie acum să stabilească care este adevărul în acest caz.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe