PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL LA UN BAR DIN VULCANA PANDELE

SCANDAL LA UN BAR DIN VULCANA PANDELE

de Andrei Oprescu
42 vizualizări

Aburii alcoolului și-au spus cuvântul la Vulcana Pandele. Doi localnici au iscat un scandal monstru care a degenerat într-o bătaie în toată regula la un bar din localitate. Cel care ar fi pornit scandalul ar fi angajat al primăriei. Acesta a sărit să-l lovească pe un bărbat aflat în bar. Cel agresat a ripostat și l-a lovit puternic. După ce a zăcut câteva minute, primul agresor s-a ridicat și a sărit cu un cuțit. Numai intervenția localnicilor a făcut ca totul să nu se termine cu o tragedie. Poliția a intrat pe fir și s-a deschis un dosar penal.
În imaginile suprinse de camerele de supraveghere din apropiere, se vede clar cum primul bărbat, în vârstă de 47 de ani, cel mai probabil amețit de aburii alcoolului îl lovește pe un alt individ de 64 de ani, aflat în bar. Acesta ripostează și urmează o avalanșă de pumni până când primul cade la pământ. Martorii sunt uluiți. Încearcă să-l ridice, însă bărbatul zace câteva minute. Între timp ceilalți bărbați îl calmează pe cel care fusese lovit primul. Apoi se ridică bărbatul și imediat scoate un briceag din buzunarul pantalonilor, îl deschide și îl îndreaptă amenințător spre cel care îl pusese la pământ. Martorii se feresc și apoi reușesc să-l convingă pe agresor să renunțe la idee și să calmeze spiritele. Cei doi nu au depus plângere, însă poliția s-a autosesizat și se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe