PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL MONSTRU LA BĂLTENI! MASCAȚII AU MERS DIN NOU SĂ VADĂ CINE FURĂ CURENT! ȚIGANII SUNT SUPĂRAȚI CĂ AU VENIT CU CÂINII ȘI CĂ N-AU MANDATE – VIDEO!

SCANDAL MONSTRU LA BĂLTENI! MASCAȚII AU MERS DIN NOU SĂ VADĂ CINE FURĂ CURENT! ȚIGANII SUNT SUPĂRAȚI CĂ AU VENIT CU CÂINII ȘI CĂ N-AU MANDATE – VIDEO!

de Andrei Oprescu
108 vizualizări

Scandal mosntru la Bălteni, în județul Dâmbovița! La doar două luni după acțiunea organizată de polițiști în satul Bălteni, pentru a depista persoanele racordate ilegal la sistemul de energie, mascații și angajații Electrica s-au întors în localitate. La acțiunea anterioară, țigăncile erau supărate că au fost lăsate fără curent în pragul Revelionului și au declarat că se vor racorda din nou la stâlpi.
Mascații au venit iar să vadă cine mai sustrage curent electric. Localncii au luat foc, când au văzut că au venit și cu câini polițiști. În plus, aceștia vociferează pentru că polițiștii n-ar avea mandate de percheziție, însă, ce nu știu este faptul că în aceste cazuri, oamenii legii nu au nevoie de obținerea unor mandate de percheziție. Vom reveni!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe