PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL MONSTRU LA PDL TÂRGOVIȘTE – VIDEO

SCANDAL MONSTRU LA PDL TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

A fost nevoie de interventia poliției și a jandarmilor pentru a aplana scandalul

Scandal monstru la conferinta de alegeri pentru sefia PDL Targoviste. S-a lasat cu imbranceli, huiduieli si bataie. Zeci de politisti si jandarmi au fost trimisi sa intervina de urgenta pentru a calma spiritele incinse. Sustinatorii deputatului Florin Popescu si ai primarului Targovistei, Gabriel Boriga, au venit in numar mare in fata teatrului Municipal din oras unde urma sa aibe loc alegerile. Cei doi  nu au fost lasati sa intre in incinta institutiei, de catre firma de paza angajata de actuala conducere interimara a PDL. De aici a plecat tot scandalul.!

Scandalul a pornit cand si-a facut aparitia Gabriel Boriga, primarul municipiului Targoviste, pe care oamenii de ordine nu l-au lasat sa intre in sediul teatrului.

Totul a degenerat cand un membru PD-L a fost vazut cu mai multe carnete de partit in mana. El a fost la un pas sa fie linsat de protestatari.

Deputatul Florin Popescu a protestat si el in fata teatrului, suparat ca nu este lasat sa intre in sala.

Scandalul a durat mai bine de doua ore pentru ca protestatarii au blocat intrarea delegatilor in sala de sedinta.

Politsitii care au fost trimisi sa aplaneze scandalul au intocmit doua dosare penale.

 

Echipa:Mihai Eremia, Iulian Banasanu /Loredan Bourosu , Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe