PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDALAGII, ÎN FAȚA MAGISTRAȚILOR – VIDEO

SCANDALAGII, ÎN FAȚA MAGISTRAȚILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Cinsprezece damboviteni au fost reținuti de politisti in urma scandalului provocat intr-un bar din localitatea Baleni. Ei sunt acuzati ca au mers inarmati cu bate si pistoale si au ranit administratorii unui local suparati ca au pierdut sume mari de bani la pacanele. Incatusati, suspectii spun acum ca ei au fost victime in scandal, pentru ca administratorul societatii i-a amenintat cu lumea interlopa din Bucuresti. Scandalul a fost filmat de unul dintre ei cu un telefon mobil.

 

De aici ar fi pornit tot scandalul. Unul dintre tineri a pierdut o suma improtanta la pacanele. A cerut sa nu mai joace nimeni al aparat pana nu se intoarce cu o alta suma de bani. Administratorul nu l-ar fi ascultat.

 

Scandalul a degenerat cateva ore mai tarziu. Tanarul s-a intors in localiatea Baleni, insotit de mai multi prieteni care l-au agresat pe patron. Cu toti au fost saltati de politisti la cateva ore dupa incaierare. Noaptea si-au petrecut-o in arestul politie iar apoi au fost dusi in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva. Anchetatorii ii cerceteaza pentru mai multe infractiuni grave.

 

 

 

Echipa: Mihai Eremia, Raducu Radoi

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe