PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » SCENARIUL 2 CORONAVIRUS. MĂSURI STRICTE:

SCENARIUL 2 CORONAVIRUS. MĂSURI STRICTE:

de Andrei Oprescu
44 vizualizări

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, au prezentat noi măsuri de prevenție:

–>Suspendarea temporară pentru o perioadă de 6 luni a distribuției medicamentelor și materialelor sanitare esențiale pentru prevenția și tratarea infecției cu Covid-19 în afara României. Lista medicamentelor urmează să fie stabilită de Ministerul Sănătății.

–>Restricționarea evenimentelor culturale, artistice, sportive, și de divertisment în spații închise și cu peste 100 de persoane, până la 31 martie cu posibilitatea de prelungire.

–> Recomandarea suspendării activității didactice din învățământul superior până la 31 martie, cu utilizarea unor metode de învățare alternative.

–>Plecarea către serviciu va fi decalată – pentru sectorul public este o obligativitate, pentru sectorul privat o recomandare

–>Sistarea activităților cu public pentru muzee până în 31 martie

–>Persoanele care vin din afara țării nu pot ascunde locurile de venire, au fost tentative de inducere în eroare, solicităm să colaboreze cu autoritățile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe