PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCUMPĂ-I VIAȚA DE STUDENT!!!

SCUMPĂ-I VIAȚA DE STUDENT!!!

de admin3
36 vizualizări

Studenții târgovișteni vor plăti biletele la preț întreg pentru transportul în comun din oraș  începând cu 1 octombrie. Conform Asociației Investitorilor Transport Târgoviște, aceștia nu vor mai beneficia de reducerea de 50 % pentru că primăria nu a mai încheiat convenții cu această societate cum s-a întâmplat în anii precedenți.

Transportul în comun va deveni un lux pentru studenții din Târgoviște ai Universității Valahia. Aceștia vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru abonamentele lunare deoarece Asociația Investitorilor Tranport Târgoviște, societatea care asigură transportul în comun din oraș, nu le mai acordă reducerea de 50%, începând cu 1 octombrie 2015.

Astfel prețul întreg al unui bilet ce include călătorii nelimitate în municipiul Târgoviște va fi de 100 de lei pe lună iar pentru 2 călătorii zilnice, dus-întors, va fi de 78 de lei pe lună.

Studenții sunt profund nemulțumiți.

Tinerii sunt de părere că neacordarea reducerii pentru transportul în comun le va mânca din puținii bani de buzunar pe care îi aveau lunar. Mulți dintre ei se întrețin singuri sau sunt susținuți financiar de către  părinți.

Costul călătoriilor cu mijloacele de transport în comun reprezintă un  efort financiar substanțial, atât pentru studenți cât și pentru restul cetățenilor din Târgoviște.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe