PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE ANUNȚĂ VERIFICĂRI LA SÂNGE! – VIDEO

SE ANUNȚĂ VERIFICĂRI LA SÂNGE! – VIDEO

de admin
0 vizualizări

Casa Nationala de Pensii trimite in Dambovita Corpul de control, pentru a face lumina in scandalul grupelor de munca. MDI TV v-a prezentat nemultumirile fostilor angajati de la Upet, care sustin ca ler este refuzat dreptul de a iesi la pensie mai devreme, desi au lucrat in conditii grele. In timp ce aproximativ 1000 de oameni se afla in aceasta situatie, reprezentantii Casei Judetene de Pensii Dambovita sustin ca adeverintele pentru grupele de munca au fost acordate ilegal. Ramane de vazut daca fostii angajati isi vor gasi dreptatea, dupa controlul de la Bucuresti.
Conducerea Casei Nationale de Pensii a declarat la Targoviste ca va analiza situatia fostilor angajati de la Upet, carora le-au fost refuzate adeverintele pentru grupe de munca, de catre reprezentantii CJP Dambovita. Peste 1000 de persoane se afla in aceasta situatie, multi dintre ei cautandu-si dreptatea in instanta.
In timp ce oamenii s-au revoltat, reprezentantii Casei de Pensii Dambovita i-au acuzat pe cei de la Upet ca nu au respectat legea cand au acordat adeverintele, iar pensionarii ar incasa ilegal banii, daca cererile le ar fi acceptate. Mai mult, sustin ca situatia a ajuns si in atentia politiei.
Conducerea Casei Nationale de Pensii a precizat ca are informatii ca odata ce pentru grupele de munca au inceput sa se dea bani, adeverintele s-au inmultit peste noapte. Ileana Ciutan a adaugat insa ca trimite corpul de control sa verifice situatia.
In aceeasi situatie sunt si fostii angajati de la COS Targoviste, care isi cauta si ei dreptatea tot in instanta.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=lWjjnFDFMXE

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe