PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE ÎNTORC NINSORILE ȘI VISCOLUL ! ATENȚIONĂRI COD GALBEN ȘI PORTOCALIU!

SE ÎNTORC NINSORILE ȘI VISCOLUL ! ATENȚIONĂRI COD GALBEN ȘI PORTOCALIU!

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp mai multe avertizări COD GALBEN ȘI PORTOCALIU de ninsori și viscol pentru mai multe județe. Astfel, în inervalul 10 ianuarie , ora 21 – 11 ianuarie,ora 21, a fost emis COD GALBEN de ninsori și viscol valabil pentru următoarele județe din Regiunea Sud-Muntenia: Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu și Prahova . În intervalul menţionat aria ninsorilor se va extinde dinspre extremitatea sud-estică şi va cuprinde treptat jumătatea de est a ţării. În cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi temporar în Dobrogea vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

 

În intervalul 10 ianunarie , ora 22 – 11 ianuarie , ora 8, a fost emis COD PORTOCALIU  de viscol puternic în următoarele județe din Regiunea Sud-Muntenia: Călărași și Ilfov.  În noaptea de marţi spre miercuri (10/11 ianuarie) şi în prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), în judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Vrancea temporar viscolul va fi puternic, viteza vântului va atinge 70…80 km/h, troienind zăpada şi reducând vizibilitatea sub 50 m.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe