SE LUCREAZĂ ÎN RITM ALERT LA INVESTIŢIILE DIN MOROENI – VIDEO

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Se lucrează în ritm alert la investiţiile din comuna damboviţeană Moroeni! Cea mai importantă investiţie a momentului este reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Școlii Gimnaziale Ion Ciorănescu, o investiție de aproape 11 milioane de lei. Între timp, primăria a demarat asfaltarea mai multor străzi din Moroeni, montarea de hidranți, dar și betonarea unor străzi din satul Glod. De asemenea se lucrează și la finalizarea construcției podului peste râul Ialomița, din zona Glava. 

Unul dintre proiectele importante derulate in comuna dâmboviţeană Moroeni este “Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Școala Gimnazială Ion Ciorănescu, comuna Moroeni, județul Dâmbovița”. Proiectul este finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin PNDL. Contractul de are o valoare totatlă de : 10.828.757 lei.

În curtea şcolii, primăria a demarat şi construcţia unei săli de sport, investiţie de aproximativ 800 de miii de euro, făcută din bugetul local. Edilul comunei spune că aceasta va fi cea mai mare şi mai perfomantă sală de sport din zonă.

Edilul comunei Moroeni a demarat asflatările unor străzi din comună, unde recent a fost introdusă reţeaua de apă. Momentan se toarnă primul strat de asfalt, urmând apoi să fie turnat şi stratul de uzură. Aici au fost montaţi şi hidranţi, iar, în perioada următoare , primarul spune că va mai monta încă 20 de hidranţi pe teritoriul comunei.

Şi în satul Glod sunt lucrări în execuţie în acesată perioadă. Primăria a început betonarea unor străzi, investiţie susţinută din bugetul local. Aceaspă lucrare este realizată cu localnicii care sunt beneficiari de ajutor social, supravegheati de catre vicperimarul comunei.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri